VELKOMMEN TIL OSS!

Havstrilens kattehotell åpnet april  2017 og er et helårstilbud. Hotellet er bygget i vår hage, og har 30 rom, alle med vindu og egen, privat liten luftegård. Noen av rommene er ekstra store, slik at det er plass til 2/3 katter i hvert bur. I tillegg har vi et felles rom, og felles luftegård som kattene får fri tilgang til dersom eierne ønsker dette. Mattilsynet har vært på inspeksjon, og godkjent oss. 

 

Vi holder til nord i Øygarden, helt i havgapet, der strilene bor. Derav navnet Havstrilens.

Endringer i åpningstider!

 

Den langvarige situasjonen med covid-19, og dertil lavere belegg på kattehotellet enn i normale driftsår, har medført at det ikke er grunnlag for å lønne en person i full stilling. Vi har derfor sett oss nødt til å ha andre jobber i tillegg begge to. Dette innebærer en endring i inn- og utsjekkstider, der vi tidligere har kunnet være veldig fleksible, vil vi fremover måtte ha mer faste tider. Inn- og utsjekk vil nå kun skje i tidsrommet 17:30 - 19:30. Vi vil også holde stengt for inn- og utsjekk lørdager. Vi ber om forståelse for dette, vi ønsker å kunne holde åpent året rundt slik som tidligere. Hilde vil ha hjemmekontor det meste av tiden, slik at kattene får like godt tilsyn som tidligere. 

Oppdatert 24.8.2021

Følg oss på facebook

Vi legger ut ferske bilder av våre gjester hver dag - på den måten kan du følge katten din selv om du ikke er tilstede.

Vi tilbyr katten din

Rengjøringsprodukter

                  Godt Renhold

Vi er svært nøye med renholdet av kattehotellet vårt. Kattekasser, rom og fellesområder både ute og inne blir rengjort flere ganger om dagen. Rommene blir vasket ned og sterilisert etter hvert besøk, og alt av interiør er enkelt å rengjøre. Vi har et eget vaskerom med vaskemaskin og rengjøringsmidler. Alle putetrekk og alt av tekstiler på rommene blir vasket mellom hvert besøk.

Drikke og Ernæring

Hos oss kan fôr bli tilrettelagt for din katt. Vi har et godt samarbeid med Royal Canin. Dette er fôr-leverandør som scorer høyt på alle tester, og vi har selv god erfaring med dette. Du kan også ta med eget fôr til katten din om du ønsker det. Vi har vannfontener, slik at katten din alltid har tilgang på rent og rennende vann. I rommene skiftes vannet to ganger om dagen, eller etter behov.

                     Trygghet

Vi som jobber på hotellet har mange års erfaring med katt. Vi er opptatt av at hver enkelt gjest blir nøye fulgt opp fra de ankommer hotellet til den dagen de reiser. Det er viktig for oss at katten din får dekket sine individuelle behov for både mat, pleie og oppmerksomhet

Jente og katt

             Fasiliteter

Hos oss er kattens trivsel vårt hovedfokus, derfor har hotellet blitt formet etter kattens behov for bevegelse, utforskning og muligheter til å trekke seg tilbake. Katterommene er store og koselige, alle med vindu som gir dagslys, og alle med egen terrasse hvor katten din kan sitte i fred og ro og nyte uteluften.  God tumleplass både ute og inne gjør at kattene trives bedre

katt

                    Sykerom

Vi har et adskilt sykerom som ligger separat fra hotellet. Sykerommet er plassert i en del av vårt private hjem. Skulle katten din bli syk har vi derfor mulighet til å ivareta katten på en best mulig måte hele døgnet. I tillegg får katten sin nødvendige ro, ved å oppholde seg separat fra de andre kattene.

Førstehjelp boksen på rosa BG

            Mindre er bedre

Vi har tro på at et mindre hotell er det beste for katten. Med et lavere antall katter å forholde seg til, vil katten raskere finne seg til rette og stressnivået vil være lavere.

pus

Se video fra hotellet!

En liten reportasjesnutt fra Hotellet - laget av journaliststudent Helena Johnsen!