top of page

BETINGELSER

 

Alle katter må være ved god helse ved ankomst. Vi påtar oss ikke å pleie syke eller nyopererte katter. 

Vaksinasjonskrav:

Katten din må være vaksinert mot Parvovirus (kattepest) og Calici – og Herpesvirus (katteinfluensa). Katten må ha gyldig vaksine (maksimalt 13 måneder gammel) og senest 15 dager før oppholdet starter. Dette er for at vaksinen skal ha effekt og beskytte mot sykdommer. Vaksine dekker ikke 100 %, så noen katter kan likevel få symptomer på f.eks. katteinfluensa, men vesentlig mildere enn for ikke-vaksinerte katter.

 

Vaksinasjonskort forevises ved ankomst. Har ikke katten gyldig vaksine blir den avvist. I tillegg bør katten være markkurbehandlet. Hvis katten får mark i løpet av oppholdet vil vi gi markkur. Dette blir lagt til i prisen.

 

Kastrering:

Hannkatter eldre enn 8 mnd. skal være kastrerte.

 

Sykdom:

Katten er her på eiers risiko. Sykdom og skader kan oppstå uansett hvor katten er, dette gjelder også på kattehotell. 

Om katten skulle bli syk under oppholdet, forbeholder vi oss retten til å kontakte veterinær på eiers regning. Vi vil belaste eier for transport og medgåtte timer for behandling. Vi har avtale med Bergen katteklinikk. Om katten din er syk eller skadet før oppholdet, må vi få en skriftlig beskjed om dette per mail. Det kommer ingen tillegg i prisen om katten din må ha daglig medisinering. Hvis det er viktige ting eller begrensninger angående behandling av katten må det gis beskjed nå ved innleveringen.

 

Havstrilens Kattehotell AS kan ikke på noen måte gjøres økonomisk ansvarlig for skader eller sykdom, som fører til at katten går bort/dør eller blir invaliditet og/eller på annet måte får varig mèn som følge av forhold før, under eller etter endt opphold på hotellet. Det anbefales på et generelt grunnlag å ha forsikring på katten.

Videre påtar ikke Havstrilens kattehotell seg noe ansvar for tredjeparts handlinger som fører til tap eller skade på katten. Våre fasiliteter ligger på privat grunn, og uvedkommende har ingen adgang uten vår godkjenning og uten at vi er til stede. Brudd på dette kan medføre erstatningsansvar for eventuelle skader eller tap. 

Personlige eiendeler

Katteeier står selv ansvarlig for eventuelle personlige ting de tar med til katten. Vi gjør oppmerksom på at Havstrilens kattehotell ikke erstatter ødelagte private gjenstander som er medbrakt. Gjenglemte gjenstander oppbevares og kan hentes etter avtale. 

Bilder

Under oppholdet vil vi kunne ta bilder av katten som vi publiserer på Facebook, Instagram, nettside, og lignende. Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene fritt, og katteeier kan også bruke bilder av sine katter som vi har tatt. Gi beskjed om dere ikke ønsker dette.

Betaling

Katteier godtar at kjæledyret kun blir utlevert etter endt oppholdt mot fullt oppgjør. I dette inngår også eventuelle utgifter som for eksempel ved at katt er blitt syk. Havstrilens Kattehotell har et nært samarbeid med dyrlege i tilfeller katten/e blir syke.

Prisene regnes pr døgn fra den dagen katten har bestilt plass for levering og til henting. Dette gjelder også ved levering etter bestilt dag og henting før avtalt henting. Blir ikke katten hentet til avtalt tid blir katteeier belastet for antall døgn ekstra, til den blir hentet.

Aksept av betingelser

Ved å booke plass aksepteres ovennevnte betingelser.

bottom of page