BETINGELSER

 

Vaksinasjonskrav:

Katten din må være vaksinert mot Parvovirus (kattepest) og Calici – og Herpesvirus (katteinfluensa). Katten må ha gyldig vaksine (maksimalt 13 måneder gammel) og senest 15 dager før oppholdet starter. Vaksinasjonskort forevises ved ankomst. Har ikke katten gyldig vaksine blir den avvist. I tillegg bør katten være markkurbehandlet. Hvis katten får mark i løpet av oppholdet vil vi gi markkur. Dette blir lagt til i prisen.

 

Kastrering:

Hannkatter eldre enn 8 mnd. skal være kastrerte.

 

Sykdom:

Om katten skulle bli syk under oppholdet, forbeholder vi oss retten til å kontakte veterinær på eiers regning. Vi vil belaste eier for transport og medgåtte timer for behandling. Vi har avtale med Anicura Straume, som er vår nærmeste dyreklinikk. Om katten din er syk eller skadet før oppholdet, må vi få en skriftlig beskjed om dette per Mail. Det kommer ingen tillegg i prisen om katten din må ha daglig medisinering. Hvis det er viktige ting eller begrensninger angående behandling av katten må det gis beskjed nå ved innleveringen.

 

Havstrilens Kattehotell AS kan ikke på noen måte gjøres økonomisk ansvarlig for skader eller sykdom, som fører til at katten går bort/dør eller blir invaliditet og/eller på annet måte får varig mèn som følge av forhold før, under eller etter endt opphold på hotellet. Det anbefales på et generelt grunnlag å ha forsikring på katten.

Personlige eiendeler

Katteeier står selv ansvarlig for eventuelle personlige ting de tar med til katten. Vi gjør oppmerksom på at Havstrilens kattehotell ikke erstatter ødelagte private gjenstander som er medbrakt.

Betaling

Katteier godtar at kjæledyret kun blir utlevert etter endt oppholdt mot fullt oppgjør. I dette inngår også eventuelle utgifter som for eksempel ved at katt er blitt syk. Havstrilens Kattehotell har et nært samarbeid med dyrlege i tilfeller katten/e blir syke.

Prisene regnes pr døgn fra den dagen katten har bestillt plass for levering og til henting. Dette gjelder også ved levering etter bestillt dag og henting før avtalt henting. Blir ikke katten hentet til avtalt tid blir katteeier belastet for antall døgn ekstra, til den blir hentet.

Aksept av betingelser

Ved å booke plass aksepteres ovennevnte betingelser.