top of page

Vertskapet

Havstrilens Kattehotell AS drives og eies av ekteparet Ove Humlestøl og Hilde Bjørkmann.

Vi driver også oppdrett av rasen Norsk Skogkatt, registrert i Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR) under stamnavnet NO*Havstrilens.

Vi bor vegg i vegg med hotellet sammen med våre 10 hjemmeboende skogkatter.

I tillegg til oss to er Kurt Bjørkmann del av den daglige driften, med hovedansvar for morgenvakten.  Videre har vi en haug med hjelpere, alle med gode kunnskaper om katt og katters helse og velvære. Vi har avløsere som bor i vårt hjem når vi selv skal reise bort. 

Om Ove:

Står for den daglige driften, og er hovedansvarlig for å sørge for at våre gjester, både to- og firbeinte, føler seg velkommen og ivaretatt. 

Ove har en egen evne til å få kattene til å trives i hans selskap, og selv de mest skeptiske ender ofte opp med å søke til hans fang. Ove bruker også mye av fritiden sin sammen med gjestene. Han har de siste årene opparbeidet seg betydelig erfaring og kunnskaper innen katt. Ove har gjennomført førstehjelpskurs for katt. 

Om Hilde:

Har hovedansvar for det administrative, slik som regnskap, varebestilling osv. Hun bidrar også til den daglige driften ved behov.

Hun har meget gode kunnskaper innen katt, både helse og velvære. Hilde har gjennomført flere kurs innen kattehold/-helse og genetikk, blant annet de meget krevende sertifiseringene hos PawPeds (G1 og G2), samt førstehjelpskurs for katt.  

I tillegg er hun en av grunnleggerne av katteklubben Vestlandets Katteklubb. Hun har også vært styremedlem i Norske Rasekattklubbers Riksforbund (NRR).

Om Kurt:

Kurt har et helt eget håndlag med dyr, i tillegg til å være en veldig rolig kar. Dette gjør at våre gjester trives ekstra godt. Kurt har ansvaret for morgenstellet på hotellet, og stepper inn ved ekstra behov. 

bottom of page