top of page

HOTELLET

Hotellet ble bygget i 2016/2017, med formål å være nettopp et kattehotell. Bygget huser totalt 30 rom, derav flere ekstra store bur som kan huse 2 eller 3 katter som kjenner hverandre godt, et felles oppholdsrom. I tillegg er det et resepsjonsrom, som fungerer som en sluse, slik at ingen katter skal kunne ta seg en uautorisert tur ut. Selvfølgelig finnes det god ventilasjon - tilpasset formålet. Vi har kameraovervåking - slik at vi kan se hva som skjer i hotellet når vi ikke selv er tilstede. 

Vi har også en liten butikk, hvor man kan få kjøpt kattemat, kattesand, leker og annet pus trenger.

Trykk på bildene for å se dem i normal størrelse
Deler av fellesrommet
Deler av fellesrommet
Vår lille butikk
Velkommen til oss!
Velkommen!

ROMMENE

For oss er det viktig at pusen din trives, og vi har derfor lagt alt til rette for at ferien skal bli så opplevelsesrik som overhodet mulig.  Selvfølgelig blir det ikke som hjemme, men godt og rent skal pus bo, og så skal det være litt luksuriøst. Hotellet oppfyller krav fra Mattilsynet.  Alle rom er store, og alle har vindu som vender ut mot den lille, private luftegården hvert rom har. Flere av rommene er noe større, slik at det kan være flere katter i samme rom.

Enkeltrom
Dobbeltrom
293288324_5245507538879689_7968418692233858412_n

LUFTEGÅRDEN

I tillegg til at hvert bur har sin egen lille private uteplass, så er det en stor, felles luftegård med direkte utgang fra fellesrommet. Gården er bygget i terrenget i skogen bak hotellet, og ivaretar mye av det naturen har å by på, som klatretrær og mosebunn. Det er også ulike andre underlag - slik som steinplatting, treterrasse og fjell-flater. Det er ulike hyller slik at de som ønsker det kommer litt opp i høyden og kan nyte solen derfra. I gården er det også vannfontene - slik at katter som liker rennende vann kan få dette.

295032413_472734044855277_9220590292774207988_n
Luftegården
Ut mot luftegården

Se video fra hotellet!

En liten reportasjesnutt fra Hotellet - laget av journaliststudent Helena Johnsen!

Havstrilens Kattehotell er ikke bare et oppbevaringssted, men en sosial møteplass der hvert enkelt individ får muligheten til å utvikle sin sosiale kompetanse i forhold til sine artsfrender. Vi legger stor vekt på sosialt samvær og ingen av våre gjester blir værende alene, så sant ikke spesielle forhold tilsier det eller det er et ønske fra eier. Vi garanterer individuell kosetid for alle våre gjester.

Ønsker du å komme og se hvordan vi har det før du bestemmer deg, så ringer du og avtaler tid for dette. Som dyreeier er det viktig at du har fullt innsyn i hvordan din katt skal ha det når dyret er hos oss.

bottom of page