Opphold ved Havstrilens Kattehotell

 

Havstrilens kattehotell ønsker katten din velkommen!

 

Vi har et eget bygg ved siden av huset vårt, med store rom. Hos oss har kattene tilgang til tørrfor og friskt vann hele dagen , og vi har valgt Royal Canin og Josera som hovedfôr. I tillegg vil vi gi dem kokt sei eller torsk minst en gang i uken. Ønsker du annet fôr må dette medbringes, vi har både kjøleskap og fryser tilgjengelig for dette.

 

Ved ankomst vil din katt få tildelt et eget rom, med egen privat liten luftegård. 6 av rommene våre har ekstra plass, disse er forbeholdt de av våre kunder med 2 (evt. 3 små) katter, slik at de kan være i samme rom dersom man ønsker dette. I rommene er det liggeplass med pledd, egen mat- og vannskål, eget klorestativ og egen dokasse. Du må gjerne medbringe eget liggeunderlag, katten føler seg straks litt mer hjemme med sin egen lukt. 

Alle katter får mulighet til å være i fellesrommet, og den felles luftegården, med mindre dette ikke er ønskelig fra eiers side. Skulle det oppstå situasjoner der katter ikke går overens, så ordner vi dette på best mulig pratkisk måte. Vi har alltid kattens velferd som vår hovedprioritet. 

 

Vi samarbeider med veterinærene hos Anicura Straume og sørger for beste behandling av din katt om den skulle bli akutt syk. Dette kan du også lese mer om under betingelser

 

Våre priser gjelder pr. dag. Vi ønsker primært henting og levering i tidsrommene 11-13 og 16-18. Ønsker du levering/henting utover disse tidene må dette avtales med oss.

 

Havstrilens Kattehotell er ikke bare et oppbevaringssted, men en sosial møteplass der hvert enkelt individ får muligheten til å utvikle sin sosiale kompetanse i forhold til sine artsfrender. Vi legger stor vekt på sosialt samvær og ingen av våre gjester blir boende alene, så sant ikke spesielle forhold tilsier det eller det er et ønske fra eier.

Ønsker du å komme og se hvordan vi har det før du bestemmer deg, så ringer du og avtaler tid for dette. Som dyreeier er det viktig at du har fullt innsyn i hvordan din katt skal ha det når dyret er hos oss.

Vi tar vare på din katt på beste mulig måte, så du kan ta ferie med god samvittighet.