top of page

Opphold ved Havstrilens Kattehotell

 

Havstrilens kattehotell ønsker katten din velkommen!

 

Vi er et koselig kattehotell hvor kattene kan få møte nye utfordringer, nye venner og nye opplevelser. Vi bruker mange timer sammen med kattene hver dag. Å drive kattehotellet er en livsstil og vi nyter hver dag vi har sammen med alle de flotte kattene. Vi knytter bånd til hver og en og tenker ofte på de også etter at de har reist hjem. Vi gjør alt vi kan for at kattene skal ha en god opplevelse her, basert på kjærlighet, tid, forståelse og omtanke for den enkelte. 

Vi har et eget bygg ved siden av huset vårt, med store rom. Hos oss har kattene tilgang til tørrfor og friskt vann hele dagen , og vi har valgt Royal Canin som hovedfôr. I tillegg vil vi gi dem kokt sei eller torsk minst en gang i uken. Ønsker du annet fôr må dette medbringes, vi har både kjøleskap og fryser tilgjengelig for dette.

 

Ved ankomst vil din katt få tildelt et eget rom, med egen privat liten luftegård. Noen av rommene våre har ekstra plass, disse er forbeholdt de av våre kunder med 2 (evt. 3 små) katter, slik at de kan være i samme rom dersom man ønsker dette. I rommene er det liggeplass med seng, matte, egen mat- og vannskål, eget klorebrett og egen dokasse. Du må gjerne medbringe eget liggeunderlag, katten føler seg ofte litt mer hjemme med sin egen lukt. Vi har daglig rengjøring av rom og dokasser.

Kattene sover på rommene sine om natten, men har mulighet til å være i fellesrommet, og den store felles luftegården hele dagen, med mindre dette ikke er ønskelig fra eiers side. Her har ingen av kattene et eget territorium å passe på, så her kan alle være venner. Vi ser at kattene er mer sosiale enn det mange tror. Flere av kattene danner gode vennskap med hverandre. Skulle det oppstå situasjoner der katter ikke går overens, så ordner vi dette på best mulig praktisk måte. Vi har alltid kattens velferd som vår hovedprioritet. 

 

Vi samarbeider med veterinærene hos Bergen katteklinikk og sørger for beste behandling av din katt om den skulle bli akutt syk. Dette kan du også lese mer om under betingelser

Vi tar vare på din katt på beste mulig måte, så du kan ta ferie med god samvittighet.

bottom of page